EFEKTIVA doo

EFEKTIVA DOO TUZLA

Osnovne informacije

EFEKTIVA doo
TURALIBEGOVA 22
75000 Tuzla
Tuzlanski kanton, BOSNA I HERCEGOVINA

Tel: 035 277 311
Mob: 063 296 160
Fax: 035 277 311
Radno vrijeme: 08.00-16.30h

Djelatnost (KD BiH):
69.20 Računovodstvene, knjigovodstvene i revizorske djelatnosti; djelatnosti savjetovanja koje se odnose na porez

Ključna osoba: Selma Šehanović
Godina osnivanja: 2012.
Veličina: mala
Zaposlenika (ili članova): 3
Kapital: 100% domaći
Ključne riječi: usluge

Datum promjene podataka: 2016-04-19

Nadopunite, uredite ili obrišite podatke za EFEKTIVA doo

O nama

Efektiva doo Tuzla pored pružanja usluga iz oblasti knjigovodstva i računovodstva, predstavlja i novu vrstu poslovnog savjetovanja i upravljanja poslovnim procesima zasnovanog na kombinaciji poslovnog izvještavanja, analize, planiranja, marketinga i informacionih tehnologija, stoga je unapređenje i razvoj poslovanja primarni zadatak poslovnog savjetovanja kojeg pružamo našim klijentima.
Primjenom individualnog pristupa, svakom od razvojnih projekata, naš zajednički rad zasnivamo na utvrđenim tržišnim potrebama naših klijenata. Cilj našeg poslovnog savjetovanja nije samo ukazati na postojeće nedostatke i propuste u poslovanju, nego pružiti stručnu pomoć klijentima, kako bi se izvršilo proaktivno upravljanje promjenama i planiranje poslovne budućnosti.

Prednost društva Efektiva doo Tuzla ogleda se u korištenju savremenih tehnologija i multidisciplinarnih poslovnih vještina, ekonomija znanja i na njoj zasnovano poslovno savjetovanje je osnovna karakteristika našeg poslovnog koncepta.
Usluge poslovnog savjetovanja zahtijevaju stručnjake koji osim značajnog iskustva u finansijama, izvrsno poznaju poslovne prilike na lokalnom tržištu, ali i kontinuirano prate internacionalne tržišne trendove.

U našem timu zaposleno je četeri stalna djelatnika i tri vanjska suradnika revizora, od koji su svi dugogodišnji stručnjaci iz oblasti računovodstva i revizije. U svom radu vršimo stalne edukacije svojih djelatnika i pratimo zakonsku regulativu zajedno sa njenim dopunama i izmjenama i kao takvu prezentujemo blagovremeno svojim klijentima.

Reference

Nadopunite, uredite ili obrišite podatke za EFEKTIVA doo

Usluge i proizvodi (djelatnosti)

Djelatnost prema KD BiH:
69.20 Računovodstvene, knjigovodstvene i revizorske djelatnosti; djelatnosti savjetovanja koje se odnose na porez

Osnovne djelatnosti:
  • Usluge

Gdje smo?

Kontaktirajte EFEKTIVA doo

Nažalost subjekt EFEKTIVA doo nije moguće kontaktirati putem ovog obrasca jer email kontakt se ne nalazi evidentiran u našoj bazi.
Ako ste vlasnik subjekta ili djelatnik, svakako preporučamo da Nadopunite, uredite ili obrišite podatke za EFEKTIVA doo.

Hvala.