METALOS d.o.o. Kreševo, Kreševo

Osnovne informacijeGdje smoKontakt


METALOS d.o.o. Kreševo

METALOS društvo ograničene odgovornosti Kreševo

Osnovne informacije

METALOS d.o.o. Kreševo
Obala bb.
71260 Kreševo
Srednjobosanski kanton, BOSNA I HERCEGOVINA

Tel: +38730807331
Mob: +38763399001
Fax: +38730800323
Radno vrijeme: pon-petak 08-16 / subota 08-12
Ključna osoba: Darko Kujundžić - Direktor
Godina osnivanja: 2011.
Matični broj subjekta: 51-01-0089-11
Veličina: srednja
Zaposlenika (ili članova): 100
Kapital: 100% domaći
Ključne riječi: specijalizirani smo za proizvodnju čelične panelne ograde i odgovarajućih stubova, usluge rezanja metala laserom i plazmom, savijanja lima i cijevi, strojne obrade na klasičnim strojevima te zavarivanje različitih materijala odgovarajućim postupcima.

Datum promjene podataka: 2018-08-17

Nadopunite, uredite ili obrišite podatke za METALOS d.o.o. Kreševo

O nama

Šta znači METALOS?

Višegodišnja garancija, iskustvo,kao i stalno ulaganje u tehnologiju i kadar, samo su neki od postulata tvrtke „METALOS" d.o.o.

Mi brinemo o našim klijentima
Spremni smo odgovoriti najizazovnijim i najsloženijim zahtjevima. Specijalizirani smo za proizvodnju čelične panelne ograde i odgovarajućih stubova, usluge rezanja metala laserom i plazmom, savijanja lima i cijevi, strojne obrade na klasičnim strojevima te zavarivanje različitih materijala odgovarajućim postupcima.

Projektiramo i izrađujemo proizvode od čelika i drugih legura.
Naš tehnički i uslužni pristup organiziran je da u potpunosti podrži i Vaš dizajn. Inovacije, fleksibilnost i visoki standardi u proizvodnji garantiraju brzu i sigurnu isporuku u zadanom roku!Naš tehnički i uslužni pristup organiziran je da u potpunosti podrži i Vaš dizajn. Inovacije, fleksibilnost i visoki standardi u proizvodnji garantiraju brzu i sigurnu isporuku u zadanom roku!
Vrhunska tehnologija kombinirana sa bogatim iskustvom u izradi raznovrsnih dijelova omogućuje nam da Vam ponudimo najbolju moguću uslugu. Posebnu pažnju posvećujemo svakom pojedinačnom zahtjevu i svim detaljima bez obzira na veličinu projekta.

Uz savjesnu organizaciju i bliski poslovni odnos sa našim klijentima, nudimo potpuno jedinstven pristup svim fazama realizacije projekta, od idejnog koncepta do gotovog proizvoda.
Ispunjavanje očekivanja I zahtjeva naših kupaca, kao i zaposlenika, smatramo primarnom misijom poduzeća. Neprestanim ulaganjem u proizvodne pogone, te praćenjem trendova u metaloprerađivačkoj industriji, zadovoljavamo potrebe klijenata, a raznim oblicima edukacija, potrebe svojih zaposlenika. Na taj način, na tržište plasiramo kvalitetan proizvod koji zadovoljava, kako svojom kvalitetom, tako i potrebnim kvantitetom.

Naš inženjerski tim je spreman da odgovori bilo kojem zahtjevu u dizajnerskom i inženjerskom smislu. U proizvodnji imamo vrhunski tim od 100 radnika za izradu širokog asortimana proizvoda od čelika. Metalos d.o.o. ima na raspolaganju sve mašine i alate neophodne za obradu metala.

Kontinuiranim ulaganjem u proizvodni pogon i kvalitet, te brigom o svojim zaposlenicima, polako postajemo vodeće poduzeće u izradi ogradnih sistema, kao i bitan sudionik na tržištu po pitanju metalnog namještaja, ne samo u BiH, nego i na tržištu zemalja Europe.

Ukažite nam povjerenje da i Vama pružimo potrebnu potporu i doprinesemo uspješnoj realizaciji Vašeg projekta.
Darko Kujundžic,
Metalos d.o.o

Reference

Nadopunite, uredite ili obrišite podatke za METALOS d.o.o. Kreševo

Usluge i proizvodi (djelatnosti)

Osnovne djelatnosti:
  • Proizvodnja
  • Uvoz
  • Izvoz
  • Veleprodaja

Gdje smo?

Kontaktirajte METALOS d.o.o. Kreševo

Nažalost subjekt METALOS d.o.o. Kreševo nije moguće kontaktirati putem ovog obrasca jer email kontakt se ne nalazi evidentiran u našoj bazi.
Ako ste vlasnik subjekta ili djelatnik, svakako preporučamo da Nadopunite, uredite ili obrišite podatke za METALOS d.o.o. Kreševo.

Hvala.